Je bent hier: Home > Omgeving

Omgeving

 

Rustig gelegen in de kom van Well (L) vindt u onze luxe vakantiewoning. Vanuit de woning hebt u een prachtig uitzicht op de Maas. Een ideale plek voor de vakantieganger die comfort, rust, ontspanning, gezelligheid en gastvrijheid zoekt. Well ligt midden in het Nationaal Park De Maasduinen met onder anderen natuurgebied Reindersmeer voor prachtige wandel-en fietsroutes.

Er zijn diverse restaurants en cafe's met terras in de directe omgeving. Brienen a/d Maas (1 michelinster) ligt op 250 meter lopen met terras aan de Maas. Op 500 meter  ligt een ijssalon met heerlijke Italiaanse schepijs.

In een straal van 12 kilometer liggen diverse binnen- en buitenzwembaden waaronder buitenzwembad Waldfreibad Walbeck en de befaamde thermaalbaden van Arcen. Hier vindt u ook de Kasteeltuinen; het meest veelzijdige bloemen- en plantenpark van Europa. 

In Sevenum ligt Toverland, een park met pretpark-attracties en originele, actieve speellandschappen. In Nieuw-Bergen ligt Ballorig, het overdekte speelparadijs en in Kevelaer-Twisteden de boerderij-belevenisoase Irrland

Overloon herbergt het Nationale Oorlogsmuseum en Zoo Parc Overloon, Kevelaer (D,14 km.) is een zeer bekend Maria bedevaartsoord.